×

Frivillig

Stemningen du som publikummer opplever på og rundt spelet, er det de frivillige som skaper. De er med på og bak scenen gjennom hele stykket som stab, statister og i store roller. Du møter dem på parkeringsplassen, i servering og som verter. 

Foto: Yury Rogachev

Våre frivillige

Mange av de frivillige på spelet er medlemmer av Sel teaterlag. Andre frivillige er tilreisende som ønsker å få nye vennskap og erfaringer. Mange har vært med i en årrekke. Sel teaterlag er svært takknemlige for alle som er med på spelet år etter år. De yngste vokser i rollene sine og flere av våre tidligere statister jobber nå som profesjonelle aktører innen skuespill, dans, regi, komposisjon, musikk og kulturledelse. Du møter flere av dem på spelet i 2022! 

Oppgavene er for eksempel hestepasser, statist, kjøkken og kiosksalg, teknikk-assistent eller hesjing av gras. Uten de over 100 frivillige som hvert år deltar på spelet, hadde det ikke vært mye til opplevelse å komme til oss på Jørundgard!

Vil du bli med som frivillig? Send oss en melding på messenger!

Ulike oppgaver

Som frivillig hos oss, er det mange slags oppgaver som venter! Vil du være statist, synge, danse eller være med som hestepasser, sminkør, med servering, parkering, hesjing av gras eller annet? Du er hjertlig velkommen enten du ønsker å stå på scenen eller ha andre oppgaver. Det er mye som skal til for å få Kristin Lavransdatter av stabelen!

Går du med en skuespiller i magen, eller har du lyst til å passe dyr, nyte juni utendørs og få nye bekjentskaper? Send oss en melding på messenger. 

Overnatting

Vi hjelper deg med overnatting om du har behov for det.

Pin It on Pinterest