Informasjon

Her er praktisk informasjon til deg som ønsker å delta på årets Kristinspel. Dersom du ikke finner svaret på det du lurer på ber vi deg ta kontakt.

Hvordan kommer du til Jørundgard og Sel?

Parkering

Det er gratis parkering rett ved hovedinngangen til Jørundgard. Der er det også oppstillingsplass for buss. Følg anvisning fra parkeringsvaktene.

Sikkerhet og smittevern

Publikums sikkerhet er viktig for oss. Vårt vertskap finner du ved tribunen og de hjelper deg gjerne. Vertene sørger for en god og oversiktlig adkomst. Personell fra Røde Kors er alltid tilstede i tilfelle akutte situasjoner oppstår.

Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernsregler ved store arrangement.

Det er viktig at du som gjest og publikum er frisk, holder avstand og vasker hender.

Spelplassen

Uttunet på gården gjøres om til utescene med et bekvemt sitteamfi for publikum.

Mat

Det er kafé ved hovedinngangen til Jørundgard med mulighet for å kjøpe varm, kald og alkoholholdig drikke i tillegg til noen enkle retter.

I pausen holder også Flugas Vertshus åpent for servering. Flugas finner du i tilknytning til amfiet. 

Toaletter

Du finner toaletter ved parkeringsplassen utenfor hovedinngangen: Her er det flere toaletter og handikaptoalett. Inne på området, med kort avstand til publikumsamfiet, finner du mobile toalett.

Rullestol

Vi har tilrettelagte plasser for rullestolbrukere. Følg anvisning på 1. rad.

Kjæledyr

Det er ikke lov å ta med hund eller andre kjæledyr på forestillingen.

Barn

Det er ikke anbefalt å ta med små barn (baby i vogn), men litt større barn er hjertelig velkommen. Søndag 27. juni blir det eget spelprogram for barna hele dagen.

Grupper

Rabatt for grupper på over 10 personer. Jobber du som turoperatør; kontakt mette.josten@sel.kommune.no for reservasjon av billetter.

Pin It on Pinterest