×

Informasjon

Her er praktisk informasjon til deg som ønsker å delta på årets Kristinspel. Dersom du ikke finner svaret på det du lurer på ber vi deg ta kontakt.

Hvordan kommer du til Jørundgard og Sel?

Parkering

Det er gratis parkering rett ved hovedinngangen til Jørundgard. Der er det også oppstillingsplass for buss. Følg anvisning fra parkeringsvaktene.

Transport

Dersom du trenger transport fra Otta til Høvringen, eller fra Otta til Mysusæter, så finner du mer informasjon om dette her. Finn din fjellrute og se avganger i rutetabellen. Fjellruta går hver dag til faste klokkeslett.

Sikkerhet

Publikums sikkerhet er viktig for oss. Vårt vertskap finner du ved tribunen og de hjelper deg gjerne. Vertene sørger for en god og oversiktlig adkomst. Personell fra Røde Kors er alltid tilstede i tilfelle akutte situasjoner oppstår.

Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernsregler ved store arrangement.

Spelplassen

Uttunet på gården gjøres om til utescene med et bekvemt sitteamfi for publikum med nummererte seter.

Servering

Vi har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet. Derfor oppfordrer vi publikum til å holde seg mest mulig i ro – også under pausen. Det vil bli servering i kaféen ved hovedinngangen før forestilling og i Flugas Vertshus i pausen.

Kaféen ved hovedinngangen åpner klokka 17.30 hver dag. Der serverer vi enkle varme retter, god bakst og drikke med og uten alkohol. Man kan sitte ved bord under åpen himmel eller i kafételtet. 

Flugas Vertshus ved siden av tribunen serverer enkle varme retter, god bakst og varm og kald drikke – med og uten alkohol.

Kortreiste trubadurer underholder med folkemusikk, viser og ballader hver dag før forestilling!

Velkommé åt oss – i kaféen ved hovedinngangen før forestilling eller ved Flugas Vertshus i løpet av pausa!

Vi oppfordrer til kontantløs betaling!

Årets spelmeny

Morr og lefse – en ekte Gudbrandsdals-klassiker!
Morr, poteter og løk med tyttebær og hjemmebakt lefse fra Heidi Schjønning
Inneholder: hvete, melk

Kjøttkaku på gaffel
En sikker vinner, både hjemme og på spel – leveres av Dølakjøtt

Løpestikkesuppe med poteter
Løpestikke, kalt kjærlighetsurt, var en vanlig urt å bruke i middelalderkosten

Hjemmebakt kringle og sjokoladekake
Grete og Ingers beste!
Inneholder: hvete, melk, egg

Vin, øl, mineralvann, kaffe og te!
Inneholder: sulfitter

Toaletter

Du finner toaletter ved parkeringsplassen utenfor hovedinngangen: Her er det flere toaletter og handikaptoalett. Inne på området, med kort avstand til publikumsamfiet, finner du mobile toalett.

Rullestol

Vi har tilrettelagte plasser for rullestolbrukere. Følg anvisning på 1. rad.

Kjæledyr

Det er ikke lov å ta med hund eller andre kjæledyr på forestillingen.

Barn

Det er ikke anbefalt å ta med små barn (baby i vogn), men litt større barn er hjertelig velkommen. Mandag 28. juni blir det avholdt en familieforestilling om Kristin Lavransdatter, mer informasjon om det her.

Grupper

Rabatt for grupper på over 10 personer. Jobber du som turoperatør; kontakt mette.josten@sel.kommune.no for reservasjon av billetter.

Kafé og butikker

Otta ligger kun 15 minutter fra Jørundgard. Byen ved Rondane byr på et yrende kaféliv og stort utvalg i butikker og tjenester. I tillegg finner du overnatting med kort vei til både Rondane og Jørundgard. Mer info finner du på hjemmesiden otta.no.

Pin It on Pinterest