×

Musikalske innslag

onsdag, 15 juni, 2022

I tillegg til å oppleve Sigrid Undsets verden i Kristinspelet, vil du på utvalgte forestillinger også kunne få stemningsskapende musikalske opplevelser før de enkelte forestillingene.

Det nye i år er at du før forestillingene kan oppleve live musikk i publikumsområdet. Dette vil gjelde fra kl. 17.30-19.00 på alle forestillingene unntatt premieren og matiné. Det vil bli fremført stemningsskapende musikk etter hvert som publikum ankommer Jørundgard.

Musikere:

Tomas Laukvik Nannestad

Tomas Laukvik Nannestad
Foto: Anna Flodmark

Tomas Laukvik Nannestad er multiinstrumentalist med erfaring fra både tidligmusikk, klassisk musikk og metal. Han spiller både akustisk og elektriske gitarar, historiske luttinstrument som teorbe og lutt, i blant annet ensemblet Bislet Barokk. Han tar for tiden master i utøvelse og musikkforskning ved Norges musikkhøgskole.

Martin Steinum Brun

Martin Steinum Brun
Foto: Rick Seth Ofori

Som sanger har Martin Steinum Brun virket innen både klassiske og folkemusikalske rom, både som solomusiker og i ulike ensemble, som for eksempel i kvedetrioen Rakkarpakk. Etter to år med klassisk skolering ved Griegakademiet i Bergen, tar han nå en bachelor innen utøvende folkemusikk på Norges Musikkhøgskole.  Nysgjerrig på å videreformidle sin lokaltradisjon fra Vågå i Gudbrandsdalen er han uredd for å utforske materialets plass i nye konstellasjoner.


Pin It on Pinterest